Najnovšie recenzie zo sekcie Potápačské šnorchle
- Spĺňa presne moje potreby.
Splnil očakávania
- Pri pouzivani nema dcera vyhrady, sluzi podla ocakavania.
- Cena - obdobne znackove stoja aj 2x viac.
- Napriek uvadzanej informacii o Ceskom vyrobku a vlastnym foto s viditelnym logom TopSwim, obdrzany produkt mal uvedene made in Brazilia a so znackou TopSwim ziadna spojitost.
- Trochu mam obavy zo "zamku" v mieste zadrhavania gumicky pre stiahnutie a uchytenie okolo hlavy. Zatial drzi, ale lahko sa uvolnuje.
Najvacsia vyhrada, preco som aj dal len 3 hviezdicky je, ze to nie je Cesky vyrobok ako bolo propagovane. Napriek tomu som vyrobok nevratil, lebo sluzi ucelu a vzhladovo (konstrukcne) je velmi podobny tomu na fotkach.
- Veľmi vhodný na bazénové tréningy
- Podľa mňa Nevhodný pre freediving a šnorchlovanie
- Ľahká, jednoduchá, no efektívna konštrukcia
ešte neviem ale mám ho v seniorskej veľkosti a je výborný
- je to už štvrtý šnorchel, čo som tu kúpil
bohužial trubička prišla ale mala už zlomený koniec
mohla to byť aj chyba dopravcu , každopadne to bolo zabalene len v bublinkovej folii a nie v kartone
pokušal so sa to zlepiť ale bezvysledku
Robert Sedlak
Reakcia obchodu Plutvy.sk
Dobrý deň, pán Sedlák,
mrzí nás, že k Vám tovar dorazil poškodený. Ako sme Vás telefonicky informovali, radi by sme Vám poškodený šnorchel vyreklamovali. No nakoľko ste ho už vyhodili, prijmite od nás ako kompenzáciu aspoň zľavový kód na ďalší nákup, ktorý sme Vám zaslali na email.
Maja, Plutvy.sk
- Príjemné a kvalitné vyhotovenie
Reakcia obchodu Plutvy.sk
Gap, ďakujeme Vám za ohodnotenie šnorchla. Scubapro Apnea je našim najpredávanejším šnorchlom na freediving. Pomer ceny, kvality a pekného dizajnu osloví každého potápača na vlastný nádych.
Maja, Plutvy.sk
Spokojnost
- Vrapova hadica
Jednoznacne vrapova hadica, prisposobi sa a nemam problem s odchylenim masky a pod. S cim mam ale problem je so suchou klapkou. Niekedy sa mi stava ked som nad vodou a z hlboka sa nadychnem zavre mi klapku. Velka vyhoda ked sa ponorim a nasledne vynorim nemusim vynalozit usilie na vytlacenie vody ale ak mi to bude robit aj nadalej bez ponorenia... Mozno je to len “zaciatocnicka” vada, uvidim. :)
- Fakt top kvalita od maresu
Kvalita.
Uz v minulosti odskusany produkt
Zalezi na zakupenom ucele, trener povedal, ze snorchel nie je dobry, lebo nie je naustok z tuheho plastu, ale dcerka bola spokojna. Cas ukaze..
- Skladný
- Ohybný
- Jednoduché vyfúhnutie vody po vynorení
- Trochu krátky
V šnorchlovaní som začiatočník ale s týmto šnorchlom som spokojný. Je ideálny keď máte na dovolenku len príručnú batožinu.
spokojnost
samotny tvar snorchla velmi vyhovuje
- Kvalitny produkt
Rýchle dodanie, výborná kvalita a skvelá cena :)
Odporúčam !
Zobrazujem 21 - 40 zo 59 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 Ďalšie »